معرفی وبلاگ
ندانم که این مرز مینو سرشت که گویی بهشت است از زرع و کشت کدامین بر و بوم ارزنده است که طنازی او برازنده است عروس طبیعت بت دلستان که پوشیده پیراهن پرنیان بود اصفهان، اصفهان، اصفهان، که بی او صفایی ندارد جهان بود اصفهان جلوه ای از بهشت بویژه به هنگام اردی بهشت مگو اصفهان است نصف جهان نیرز جهان هیچ بی اصفهان بود اصفهان قلب ایران زمین بود اصفهان به ز ما چین و چین
دسته
شاهنامه
گروه اصفهان شناسي زنده رو د
دانلود كتاب
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 137794
تعداد نوشته ها : 82
تعداد نظرات : 0
Rss
طراح قالب
موسسه تبیان

۱۳۲۸/۱۰/۲۰آغاز به كار برنامه هاي راديويي مركز اصفهان بود. در هر چهار شنبه از ساعت ۲۰الي ۲۱برنامه هاي راديويي از يك فرستنده ۷۵ واتي ارتشي(كه متعلق به لشكر اصفهان بوده و براي امور مخابراتي مورد استفاده قرار ميگرفت )پخش مي شد سپس استوديوي پخش بسيار كوچكي به ابعاد 3×4در باشگاه افسران آن روز (موزه علوم طبيعي فعلي در انتهاي خيابان استانداري) احداث شد و برنامه ها در عصر به دو ساعت افزايش يافت كه شامل يك گرامافون كوكي و چند صفحه ۷۸ دورقديمي از آوازهاي تاج اصفهاني و ... مي شد. در سال ۱۳۳۳ محل استوديوي راديو به لحاظ مسائل آن زمان از داخل شهر به سربازخانه انتقال يافت و در مردادماه ۱۳۳۴ به محل استقرار به سيمهاي مخابراتي پست و تلگراف و تلفن به كوچه بي سيم (كوچه جنب سينما قدس فعلي) منتقل و كليه برنامه به صورت زنده پخش مي شد در اوائل سال ۱۳۳۷ محل جديدي در يك خانه استيجاري واقع در خيابان شمس آبادي فعلي جنب بيمارستان سينا , براي استقرار قسمتهاي مختلف اداره انتشارات و راديوي آن زمان آماده شد و در طبقه فوقاني آن يك استوديو نسبتا مجهز و يك اتاق فرمان براي ضبط و پخش برنامه ها به وجود آمد و براي اولين بار قسمتهايي از برنامه هاي راديو با دستگاههاي ضبط صوت ابتدايي و غيرحرفه اي ضبط و سپس پخش مي شد.

در سال ۱۳۳۷با نصب يك فرستنده يك كيلو واتي موج متوسط (درخيابان بزرگمهر – بي سيم فعلي ) پخش برنامه هاي راديو ابتدا چهارساعت و سپس به شش ساعت در روز افزايش يافت.
در سال ۱۳۴۱ ساختمان جديد اداره انتشارات راديو واقع در خيابان ابوذر (آذرسابق) مورد بهره برداري قرار گرفت در اين ساختمان يك استوديو براي پخش و دو استوديو براي ضبط برنامه ها بوجود آمد كه به جديد ترين دستگاههاي فني و ضبط امپكس مجهز بود همزمان با گشايش استوديوهاي جديد , فرستنده ۱۰ كيلوواتي موج متوسط راديو اصفهان در محل بي سيم فعلي خيابان بزرگمهر نيز آغاز به كار كرد وساعات پخش برنامه ها روزانه به ۱۶ ساعت افزايش يافت و فرستنده يك كيلو واتي قديم رزرو آن شد.
در آبانماه ۱۳۵۰ ساختمان مركز پخش راديو و تلويزيون در محل فعلي بلوار سعدي مورد بهره برداري قرار گرفت و راديو تلويزيون در هم ادغام شده و محل پخش برنامه هاي راديويي دراين محل قرار گرفت پخش برنامه هاي راديو از اين تاريخ به 18 ساعت در روز و سپس با احتساب تقويت شبكه سراسري 24 ساعته شد.
از ۶بهمن سال ۵۲دو فرستنده اف – ام هر يك به قدرت يك كيلو واقت در اصفهان آغاز به كار كرد كه يكي صداي اصلي فيلمهاي تلويزيوني و ديگري برنامه دوم راديو را تقويت مي كردند.
در آن سال آرشيو شامل ۱۲۰۰۰حلقه نوار راديويي بود كه ۷۰درصد آن موسيقيهاي مختلف و بقيه را برنامه هاي گوناگون توليدي و محلي تشكيل مي دادند.
در سال ۱۳۵۵مجموعا ۲۰درصد از برنامه ها در مركز تهيه و پخش مي شد و ۸۰درصد ديگر گزينش از برنامه هاي شبكه سراسري صداي ايران بود كه بوسيله اين مركز تقويت مي گرديد.

 

 

دسته ها : فرهنگ
1390/10/4 8:10 صبح


 
نام
منطقه شهرداري
موقعيت
تعداد كتاب
علامه اميني
4
خ علامه اميني - باغ غدير
23,577
فاطمه زهرا
1
خ فروغي - جنب بانك صادرات
5,844
قدس
12
خ امام خميني (ره) - شهرك قدس
16,577
مركزي
3
خ باغ گلدسته - ابتداي هشت بهشت
94,433
مسجد اعظم
5
خ حسين آباد - مسجد اعظم
11,791
ميرداماد و حقوق
6
چهارراه شيخ صدوق
49,644
المهدي و  شيعه
1
خ مسجد سيد - ابتداي خ طيب
17,505
تخصصي ادبيات
4
خ 22 بهمن - خ علامه اميني - باغ غدير
963
يادگار امام
9
خ كهندژ - خ نبوي منش
8,642
ابوالفرج
10
ميدان لاله
10,855
استاد همايي
10
خ پروين - انتهاي شيخ طوسي شرقي محله گركان
8,295
تخصصي كودك 1
1
خ مسجد سيد - جنب مسجد علي قلي آقا
2,753
تخصصي نوجوان
4
خ هشت بهشت شرقي
292
راغب اصفهاني
10
خ عسگريه - دشتستان جنوبي
16,792
رودكي
13
خ سيمين - خ رودكي
4,824
شهيد منتظري
4
خ مفتح - جنب ورزشگاه پيروزي
12,463
طغرايي
7
خ كاوه - خ 22 بهمن
14,099
عرفان
1
خ خيام - سه پله ابتداي شاداب
5,483
تخصصي كودك2
10
پل سرهنگ - خ معراج - كوچه امامزاده
292

 

 

دسته ها : فرهنگ
1390/10/4 8:7 صبح
Susa Web Tools

Susa Web Tools


ساعت فلش


Pichak go Up
تماس با ما

کد تماس با ما


مترجم سايت

مترجم سايت

جاوا اسكريپت

X