۱۳۲۸/۱۰/۲۰آغاز به كار برنامه هاي راديويي مركز اصفهان بود. در هر چهار شنبه از ساعت ۲۰الي ۲۱برنامه هاي راديويي از يك فرستنده ۷۵ واتي ارتشي(كه متعلق به لشكر اصفهان بوده و براي امور مخابراتي مورد استفاده قرار ميگرفت )پخش مي شد سپس استوديوي پخش بسيار كوچكي به ابعاد 3×4در باشگاه افسران آن روز (موزه علوم طبيعي فعلي در انتهاي خيابان استانداري) احداث شد و برنامه ها در عصر به دو ساعت افزايش يافت كه شامل يك گرامافون كوكي و چند صفحه ۷۸ دورقديمي از آوازهاي تاج اصفهاني و ... مي شد. در سال ۱۳۳۳ محل استوديوي راديو به لحاظ مسائل آن زمان از داخل شهر به سربازخانه انتقال يافت و در مردادماه ۱۳۳۴ به محل استقرار به سيمهاي مخابراتي پست و تلگراف و تلفن به كوچه بي سيم (كوچه جنب سينما قدس فعلي) منتقل و كليه برنامه به صورت زنده پخش مي شد در اوائل سال ۱۳۳۷ محل جديدي در يك خانه استيجاري واقع در خيابان شمس آبادي فعلي جنب بيمارستان سينا , براي استقرار قسمتهاي مختلف اداره انتشارات و راديوي آن زمان آماده شد و در طبقه فوقاني آن يك استوديو نسبتا مجهز و يك اتاق فرمان براي ضبط و پخش برنامه ها به وجود آمد و براي اولين بار قسمتهايي از برنامه هاي راديو با دستگاههاي ضبط صوت ابتدايي و غيرحرفه اي ضبط و سپس پخش مي شد.
در سال ۱۳۳۷با نصب يك فرستنده يك كيلو واتي موج متوسط (درخيابان بزرگمهر – بي سيم فعلي ) پخش برنامه هاي راديو ابتدا چهارساعت و سپس به شش ساعت در روز افزايش يافت.
در سال ۱۳۴۱ ساختمان جديد اداره انتشارات راديو واقع در خيابان ابوذر (آذرسابق) مورد بهره برداري قرار گرفت در اين ساختمان يك استوديو براي پخش و دو استوديو براي ضبط برنامه ها بوجود آمد كه به جديد ترين دستگاههاي فني و ضبط امپكس مجهز بود همزمان با گشايش استوديوهاي جديد , فرستنده ۱۰ كيلوواتي موج متوسط راديو اصفهان در محل بي سيم فعلي خيابان بزرگمهر نيز آغاز به كار كرد وساعات پخش برنامه ها روزانه به ۱۶ ساعت افزايش يافت و فرستنده يك كيلو واتي قديم رزرو آن شد.
در آبانماه ۱۳۵۰ ساختمان مركز پخش راديو و تلويزيون در محل فعلي بلوار سعدي مورد بهره برداري قرار گرفت و راديو تلويزيون در هم ادغام شده و محل پخش برنامه هاي راديويي دراين محل قرار گرفت پخش برنامه هاي راديو از اين تاريخ به 18 ساعت در روز و سپس با احتساب تقويت شبكه سراسري 24 ساعته شد.
از ۶بهمن سال ۵۲دو فرستنده اف – ام هر يك به قدرت يك كيلو واقت در اصفهان آغاز به كار كرد كه يكي صداي اصلي فيلمهاي تلويزيوني و ديگري برنامه دوم راديو را تقويت مي كردند.
در آن سال آرشيو شامل ۱۲۰۰۰حلقه نوار راديويي بود كه ۷۰درصد آن موسيقيهاي مختلف و بقيه را برنامه هاي گوناگون توليدي و محلي تشكيل مي دادند.
در سال ۱۳۵۵مجموعا ۲۰درصد از برنامه ها در مركز تهيه و پخش مي شد و ۸۰درصد ديگر گزينش از برنامه هاي شبكه سراسري صداي ايران بود كه بوسيله اين مركز تقويت مي گرديد.